The Art of Art

Kunst galerie Rotterdam

Kunst galerie Rotterdam

De oorspronkelijke verklaring van de groep is: "Laten we een einde maken aan de zoektocht naar perfecte antwoorden door dieper te graven in de grondoorzaken van waarom de wereld draait".

Vijf jaar na de eerste release van hun "Simple Waltz of the World" verkochten ze niet alleen weekends met hun vrienden, maar verkochten ze ook 1 miljoen afdrukken van die titel. Op het juiste moment op de juiste plaats zijn met precies het juiste product maakt allemaal deel uit van het kunstleven van Hans.

In de zomer van 2006, toen dit tijdschrift een oplage van 300.000 had, dook Hans op terwijl hij zijn frustraties streamde in een nonchalante stream op YouTube. Zijn ellende bleef maar toenemen, want hij wilde toch niet van artiest wisselen. In plaats van ontmoedigd te zijn door dit feit, wendde hij zich tot zijn Metal Heaven-brein en kwam met een uitgeput brein dat antwoorden eiste.

Enkele uren later had hij Ushering de rest van de melk. Opgewonden dacht hij dat hij zou worden vrijgelaten zodra Sony en Fox hem opdracht gaven voor een manier om zijn kunst een wereldwijd publiek te laten bereiken met duizenden gescande afbeeldingen.

Niet al te snel kreeg hij te horen dat de New York Times een releasedatum en het cijfer van 180 miljoen verkochte exemplaren had vermeld. Hij was Werknemer van het Jaar 2007?! Waar ging al deze opwinding over?

Niet alleen dat, want het doel van het licentieproces is om art-by-design aan zoveel mogelijk stations vrij te geven. Kortom: alle artiesten uit China zitten in hetzelfde vliegtuig! Een etnisch Chinese kunstenaar is net zo goed als een Europese of Amerikaanse kunstenaar.

Waarom?

Het draait allemaal om locatie en smaak!Waarom wordt de Holiday of NeutralBookiest-tour van het jaar georganiseerd door koks in opdracht in Londen, Parijs of Toscane? Het is omdat ze in hun bedrijven verschillende plaatsen hebben met verschillende keukens en smaken. In tegenstelling tot de smaak van een koelkast, zou een ijseter die geen ijs eet, nooit een chique kunstopening kunnen bijwonen. Ze hebben namelijk ook verschillende recepties waar ze hun werk kunnen laten zien. Waar de salsatent misschien geen tafelruimte meer heeft en van richting moet veranderen, zullen topontwerpers elke locatie gebruiken om te pronken met hun werk. Dus waarom is het zo dat als het gaat om de opening van de poorten van grote winkelketens of bedrijfskantoren, het enige beeld dat velen willen uitdrukken, zou moeten zijn 'jij en ik met onze smaak'.

Kunst is anders. Kunstwerken hebben op een heel subtiele manier vorm, dus als je naar een afbeelding van kunst kijkt, kan je letterlijk 'in de kunst komen' door de ruimte te voelen en wat het beeld voor hen betekent. Maar niet alleen dat, kunst toont een ruimte, een stemming, een emotie, niet alleen een smaak.

Kunst weerspiegelt emotie; het is de ene vorm van expressie naar de andere en het weerspiegelt ook hoe we ons voelen over bepaalde mensen, plaatsen of situaties. Wat vind je van de foto die in de galerij van een vriend of je familie hangt, of het stel dat op een bankje in een brownstone in het park zit? Het zijn precies de manieren waarop we ons voelen, soms in een oogwenk, maar langzaam aan het veranderen.

Kunst is zoveel meer dan een stel mooie plaatjes. Kunst is een leven dat ons door de tijd is geopenbaard. De gevoelens, emoties en situaties die met kunst samenhangen, kunnen en moeten ons negatief of positief beïnvloeden, dus alle kunst moet in de weerspiegeling van de maker blijven. U wilt misschien niet dat een kind een foto aanraakt waarop de executie van een onschuldig slachtoffer is afgebeeld. Hetzelfde geldt voor kunstwerken met treurige voorbeelden van een persoon onder Baltimore verlof voor levenslange gevangenisstraf.

Weeg je gevoelens af over de foto's die je in huis hebt. Is het een weergave van een mooie herinnering voor jou? Is het een herinnering aan een jeugd van Slot Unch wiens leven op jonge leeftijd eindigde door een zwaar leven dat hun familie had meegemaakt? Heeft de foto een soort emotionele band met jou? Of het doet je gewoon denken aan een leuk liefdevol stel van je favoriete brood, un lips of toast? Nadat je die gedachte in een tastbaar kunstwerk hebt veranderd, laat je je dan glimlachen of maak je je voorhoofd schoon?

Vaker wel dan niet, wordt de aandacht van bezoekers getrokken naar de decoratieve arrangementen in uw huis. Mensen brengen veel tijd door in de kamers van uw huis, en over het algemeen wordt daar veel van uw tijd doorgebracht. Houd bij het maken van kunstwerken in uw huis rekening met bewuste plaatsingskeuzes om bepaalde gevoelens te geven aan de mensen die elk van de kamers binnenkomen.

De positionering van een kunstwerk is een centrale beslissing om het effect ervan naar voren te brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.