Shisha Specialisten

De Shisha Specialisten Washington City Shisha

(2001 N. Redwood St., Bellevue, WA 98004 Meestal dezelfde dag verzonden) Neem contact met ons op voor blijkbaar luchtdicht product. Waarschuwing: Het verzenden van waterleidingen kan in strijd zijn met de plaatselijke wetgeving. Maart, 2006

Geplaatst september 2017

Lees hoe u zich kunt voorbereiden op een shisha-bezoek.

SEATTLE sluit zich aan bij ons CA prior & aftershave pakket. 11 leden vroegen ons om zich bij hun bedrijf aan te sluiten en een paar dollar bij te leggen voor de verzending en de afhandeling. Ze gaven genoeg geld om de verzending af te handelen en we waren ook gul genoeg om een Visa-cadeaukaart van $10 te sturen die de mensen konden gebruiken voor hun scheerbeurt. Ze zijn ons minstens een bijdrage van $50 schuldig voor hun shisha bulk, dus als je in de buurt van de Seattle Bay bent, kom dan langs en probeer ons uit.

Geplaatst september 2017

Niemand wil rotzooi roken, dus hebben we Clean All Private Boutiques, de enige Amy Deluxe shisha die lokaal wordt gemaakt en voor uw gemak in opslag wordt gehouden. We hebben onlangs artikelen uit de winkels verkocht en uit de schappen gehaald ter voorbereiding op de opening van onze nieuwe winkel dit najaar. We zijn blij te kunnen aankondigen dat de prijzen van de shisha sigaren een beetje omhoog gaan, maar dat alle andere artikelen van waarde hetzelfde blijven. Het volstaat te zeggen dat we blij zijn om lokaal te zijn en blij om P&C te zijn.

Totaal zijn ter plaatse verkrijgbaar, gloednieuw. Beschikbaar in verpakkingen van 20 of 100. Ik kan uw bestelling bijwerken met 2 extra pakketten voor de inbegrepen 15%- 5% verzendingskosten!

Geplaatst op 02 oktober 2017

US Postal Service shisha bestellingen met een waarde van meer dan $50 zullen en zullen worden verzonden Priority Mail en zullen worden verzekerd. Als u een shisha heeft die meer waard is dan $50:

Shisha Sigaretten -Ik ben of misleid of u heeft een fout gemaakt. Wij verkopen sigaren online in onze nieuwe winkel op G-A-Y’s.com Als u een pakje van twee koopt en u wilt er meer toevoegen, moet u een van de twee pakjes eerst van uw bestelling laten verzenden door de US Postal Service. Zij accepteren geen “pakjes van 2” die verzonden worden terwijl uw bestelling onderweg is en zullen het tweede pakje weigeren als u deze laatste “pakjes van 2” bezit. Als u uw geld van ons terug wilt ontvangen wanneer uw bestelling wordt verzonden, moet u een COCO SPICE of COCO TAKE-OUT bestellen voordat uw bestelling wordt verzonden. Hetzelfde geldt voor deze twee categorie├źn artikelen die wij bij onze AGA’s verkopen.

Lees meer:

Waterpijp kopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.