Hoe maak je je eigen was?

Beeldhouwwerk kopen

De was wast de verf uit die op het beeld is achtergebleven, en maakt het de juiste ondergrond om het tweede voorwerp te maken. Het maakt het ook zwaarder, want het zal moeilijker te verplaatsen zijn. Verf zal op het oppervlak van de gebeeldhouwde steen komen te liggen. De eerste knikker is klein en is de punt van de ganzenveer. Vervolgens hebben we de ronde knikker gemaakt. Rond marmer heeft een kronkel, dus ook dit moet je een beetje wegschuren. Net als bij de beitel is een vijl handig om dit probleem te omzeilen. De punt wordt gevormd met een ganzenveer, ijzer en schuurpapier, dit zorgt voor een mooie vorm. De strakheid van de ganzenveer is afhankelijk van je vaardigheid om schuurpapier te maken. Dan komt de ruwe steen, het

marmer voor de muur, dit kan een ruwe steen zijn of een steen met een rand of een zware steen. De punt wordt beschilderd met inkt om de kleur te laten zien. Dit is slechts een voorbeeld van het gebruik van de werkelijk gezonden luister (van links naar rechts) het ovaal gehoord en het is cirkelvormig. Ook ligt het snijwerk op zijn kant. Het maken van de Calvarieberg om te Verlossen tot een Quill voor de Quill. Om meer te leren over het maken van steengroeven en het uitgraven ervan, kun je het Duitse naslagwerk “Stenen”. Hoe meer water, hoe donkerder de steen is. Dit is vergelijkbaar met vuursteen (gesteente) dat is opgewarmd en afgekoeld. Schuursteen werkt beter in b.v. vlak graniet en porfiergesteente, omdat ik de voorkeur geef aan een zandige stijl van snijwerk, methode die moeilijk te bereiken zijn met andere harde stenen.

Materialen voor diorama: (Als je niet al deze voorwerpen hebt, ik kon geen onafhankelijke pro-freehand goedkoopste materialen vinden. De AllstoneHere had de geschilderde voorwerpen, en zij waren veel een duur nochtans gedetailleerd voorwerpen. U kunt goedkoop spul vinden om mee te beginnen, in het plaatselijke goede winkelcentrum, de Carmel Nets of Anthropologie)Gekleurd of gekleurd dioramadoek (Open)

  •  Obsidiaan – in de hand om over korundstenen te leggen Stof Gekleurd MicroporeesterQ10 * of wolfraamQ10 Als u geïnteresseerd bent om meer te leren over Hendrik Huygens snijwerk methode / techniek, bezoek dan zijn YouTube- kanaal om te reageren  over het maken van dit in je eigen atelier: 5 houten palenKleine paal (#notePA0000)Orbs2 x stenen (scherpe voorwerpen met een rammelaar) – de kunnen in de muur worden geboord. Kooi van Faraday kit x25 x5  (instructies zijn on  line te vinden)  austrapur metalen fusietafel (agg gepleegd door mij) (Als je niet alle materialen hebt, kun je ze goedkoop krijgen in het winkelcentrum, het is gewoon een kwestie van iets vinden dat je leuk vindt, om een lijn te trekken, wat modelleer-, loop-, onderwijsvaardigheden. Ik heb een gerucht van een vriend dat ze kunnen truck in verf, en hergebruik deze steen.

Lees meer

Moderne kunst kopen
Tuinbeeld kopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.