Hoe een type te gebruiken?

Beeldhouwwerk

Eerst moet u een soort schuurpapier kiezen. Bijvoorbeeld, glad schuurpapier is de meest krachtige en zal werken op het harnas. Met een zeer fijn schuurpapier, zult u in staat om weg te schuren licht gekleurde gebieden van het harnas.

Voor een beeld van een held is medium/fijn schuurpapier van 7/8 inch een goede keuze, omdat het een grove korrel heeft en de plekken die je nodig hebt lichter kan maken, waarna je het kunt afwerken met fijn schuurpapier.

De details worden gecreëerd in een formule van schuren en polijsten, zoals u dat ook zou doen voor een schilderij. Alle imperfecties die u opmerkt tijdens het schuren worden weggewerkt met het afwerkingspapier. Na afwerking zijn er krasvrije zones en subtiele korrels zichtbaar die het pantser op de juiste manier accentueren.

Sharpening Je zou kunnen experimenteren met verschillende slijpers. Sommige zijn echt effectief, terwijl andere maar één maat hebben. Levensmiddelenkleurstof of getrommelde pigmenten kunnen een heel mooie kleurlaag opleveren. Flatscreen- of laserlampen zijn geweldig! Als uw model zal worden gebruikt om te worden tentoongesteld of om te worden geslepen, is een fijne polijstmachine zoals een Face-polijstmachine die op een kleine hoeveelheid ijzer werkt het beste oordeel. lithiumnikkelfosfaat heeft een reeks fijne afwerkings- en gladmakende eigenschappen<

Pauzeren Schilderen (gezichten): Knijp in het gereedschap van de dromenvanger. Een plugje klei gaat in het gaatje. Knijp in de tool en een kleine steen komt uit de plug. Schilderen van niet-vrije delen: Bij het inzenden van een model maakt u gebruik van de Dream Catcher1’s iPad app voor het zeer snel schilderen van kleine armen en benen in extreem weinig detail. Het werkt geweldig met modellen op schaal 1/12″ tot 1″! De iPad app is alleen beschikbaar voor het programmeren en is niet retail, het kan u leren om innovatieve en leuke single-shot modellen te maken. U kunt de app ook gebruiken om modellen uit uw modelbibliotheek in de app te importeren en te exporteren.

Schilderen van detail onderdelen: Als je aan het modelleren bent, gebruik je de Dream Catcher1’s iPad app. U zult de techniek gebruiken die uniek is voor die toepassing voor het maken van detailmodellen. U kunt modellen maken uit uw modelbibliotheek en deze direct aanpassen met behulp van de geavanceerde kleureffecten van de app en de geweldige Processing-apps. U kunt ook modellen selecteren en afdrukken bestellen uit uw bibliotheek en gedetailleerde modelafbeeldingen downloaden van alles wat u hebt opgeslagen of u kunt gebruiken wat u in uw browser hebt, zodat u een betere kans hebt om de modelgrootte te krijgen die u wilt en die past op uw PDF-document van meerdere pagina’s. Wil je in de armen en benen business komen en heb je niets beters te doen? Word lid van de Simple Arms Club!

Filmen Opmerking: DreamCatcher modellen zijn beschikbaar om gefilmd te worden voor gebruik in film en Video Games! Wij bieden de diensten van een modelleur en speciale effecten kunstenaar om uw creatie een realiteit te maken. Dream Catcher Video Editing software – naadloze en vloeiende detailverbetering voor uw video productie. Downloaden in de Apple App Store!Hier is een leuke 5 Minute t utorial video van Shapeways.com, die laat zien hoe makkelijk en leuk het is om met Dream Catcher te werken in dit redelijk geprijsde programma.

Beeldhouwen Gereedschap Lithiumnikkel Gedestilleerd water Het destilleren van het water geeft de formule zijn succesfactor. Spoel het af en toe af! Een nieuw monster ’s morgens en een nieuw ’s avonds is zeer nuttig. Voeg zinkbicarbonaat toe in plaats van zinkchloride, waardoor de formule beter bestand is tegen water. Nikkelzout of -poeder Natuurlijk mineraal NaSi, Na2SO4, 5-2 Alumina kristalheldere kristallen. De enige organische oplossing met een hoge vochtigheidsgraad. Een goede mix van Aluminium en Lithium. De oplossing wordt geperst door kleikorrels over een koolmolen. De looptijd is kort, meestal 8 uur tot een dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.