Harry Potter in de wereld

Hongaarse Horntail Dragon Bij Universal Studios

Niets is leuker dan tijd doorbrengen met je familie. En als het om hechting gaat… laten we zeggen verzamelen voor vakantiebijeenkomsten? Niets is leuker dan een escape room doen waar je met z'n allen een beleving kunt creëren. Niet alleen met je familie, maar ook met je vrienden. Tijd met vrienden is eigenlijk nooit genoeg tijd. Het leukste en moeilijkste werk is alle tijd die je doorbrengt met je familie en goede vrienden. Op dit moment zouden jullie allemaal iemand in je directe familie willen hebben en jij of zij zullen extra moeite moeten doen om te komen. Dit is tijdverdrijf voor hen en dus zullen ze niet volledig worden besteed. Dit zal hen in staat stellen een extra uitbarsting van energie te hebben of zelfs gewoon om weg te zijn van hun drukke leven. Als je al deze mensen bij elkaar hebt, zul je een echt wereldavontuur beleven. En aan het einde van deze pauze hebben jullie allemaal herinneringen waar jullie nog lang over zullen praten.

Heb je ooit de Harry Potter-boeken gelezen die tegenwoordig zo populair zijn? En ik wed dat je familiediscussies ook Harry Potter in het boek zien en zijn verhaal kennen. Niemand kan de strijd vergeten die hij tegenkwam om het ultieme toverdrankje te vinden om de Heer Voldemort te verslaan. Al zijn krachten geëlimineerd door Voldemort. En Heer Voldemort kent meer magie dan iemand zich kan voorstellen. Het is gemeld dat Heer Voldemort lepels kan buigen en hun vorm kan verbeteren. Hij is de nummer 1 goochelaar ter wereld. Het verhaal is zo populair dat zelfs Heer Voldemort Harry Potter imiteert. Gezinsuitje

En Heer Voldemort is nogal eng, hij is de meest gevreesde persoon ter wereld. Maar Heer Voldemort is overleden. De Voldemort werd vermoord door Harry Potter. En zo werd hij weer opgewekt. En er wordt gezegd dat Harry Potter-zombies die Harry Potter zullen helpen Heer Voldemort te verslaan. Maar het leukste van het hebben van een escape room is dat jij en je vrienden kunnen communiceren. Ik wed dat je voor je tijdcapsule-achtige ervaring het gedrag kunt modelleren dat je bij elkaar ziet. Iets wat jullie allemaal zouden willen proberen voor de volgende familiereünie. En als jullie allemaal de escape room verlaten, kunnen jullie allemaal bij het vuur zitten en je buren bezoeken en meningen delen over de buurt in het algemeen. De kinderen zullen genieten van het idee om tijd door te brengen met hun vrienden.

Tussen je familiefeest, spelen met vrienden en speelafspraakjes, en samenzijn met vrienden, zul je tijd voor jezelf vinden en een pauze nemen van alle drukte van het dagelijks leven. Dus overweeg uw volgende familiebijeenkomst dit jaar. Je wordt er een beter mens van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.