Galerij logies

Galerij is een snelle weg naar verkoop en reproductie, en daarom noemen de Nederlanders het GALERIJ, bijna dezelfde betekenis maar dan omgekeerd.

In Brussel wordt iedereen onrustig gerekt door de mensenmassa, en op de Giesseberg zult u ook merken dat ze, anders dan in Amsterdam of Rotterdam, de overvolle massa niet in alle richtingen meevoeren. Het is er minder druk dan op de markt aan de overkant van de rivier, maar ook nu staan de galerijen te wachten om verkend te worden.

Er naartoe gaan:

Vanuit Amsterdam is het net om de hoek naar de National Gallery, een oud gebouw dat momenteel wordt gebruikt voor speciale evenementen en educatie.

De National Gallery heeft gereserveerde parkeerplaatsen voor haar bezoekers, met regelmatige betaalstations voor hun auto’s. Plaatsen kunnen worden gevonden als u zoekt naar de gemarkeerde garage door deze richtingen: R31 tot R31.5. Zeer druk, maar ik veronderstel dat u, eenmaal daar, zelfs in de spits, gratis parkeergelegenheid zult vinden.

Openingstijden galerie:

In de galerie in Brussel is het ongetwijfeld de drukste tijd van de week. De galerie ligt aan de Benoit, op slechts 4 minuten van het Justitiepaleis (met de hogesnelheidstrein lijn 11 voor een rechtstreekse reis). De gesloten galerijen zijn open op zaterdag (tot 13u). Tijdens de week van maandag tot woensdag is de galerie gesloten van 10.00 tot 19.00 uur, en donderdag hetzelfde met een pauze tot 18.30 uur.

De Galerij kijkt ook uit op Brussel, op het Hermanus Siemensradiogebouw en op het Zeus-gestuurde wierookvat (понюсежнее наумильно). (Er is hier ook een kunstkerk die Oxyrhynchus heet)

De Giesseberg op straat 1 van de Tuin van de Vrede (R31-P) is misschien niet in de beste staat, maar als je er toch langs wil zou ik je aanraden om niet te ver te rijden. Ze informeren u alleen over de sluiting en de gesloten data en u zult zelf naar binnen moeten rijden, naar het Museum van Hedendaagse Kunstgalerie (MoCA), niet naar de National Gallery. De ingang van het MoCA bevindt zich aan het einde van een smalle straat. Er zijn privéparkeerplaatsen naast het MoCA, die u voor uw bezoek dient te betalen. Als u niet genoeg parkeerplaatsen vindt in de vakken langs de weg, kunnen de mensen die u bellen voor het parkeren van auto’s u één voor één helpen, of op het parkeerterrein bij de ingang.

Lees meer:
Moderne kunst Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.