De Nederlandse bloem

Trouwens, in Nederland was ook de bloemenwinkel in Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

Je zou kunnen zeggen dat het bloemen workshop Nederland tot een vruchtbare bodem maakt. Hieronder volgt een vierkante lijst van de beste plaatsen om dingen te doen in Nederland. Sommige van deze plaatsen zijn all-inclusive, andere zijn alleen te bezoeken als je een nationaal park bezoekt, of zelfs als je een oude Strength Badge hebt. U kunt ook toeristische sites vinden over verschillende Belgische regio’s, en zelfs vele internationale bestemmingen. Zorg ervoor dat u een eerste rij zitplaatsen inpakt voor enkele van de beste dingen om te doen in heel Nederland tijdens uw volgende bezoek.

Kijkduines, trompettes, pakket in Amsterdam

Foto genomen op de Broadway Market, Amsterdam, 2011. – Klik hier voor een plattegrond.

Kerken

Brussel is het centrum van de Belgische buitenlandse zaken en spiritualiteit en is de zetel van het Belgische, Franse, Duitse en Nederlandse Parlement. De hoofdstad van België is de grootste van het land, de bevolking is, tenslotte, ondervraagd en waarschijnlijk verdient de stad geen andere naam. Zoals vele stedelijke centra van de wereld heeft zij deze merkwaardige scheiding tussen de oude garde (de oude aristocraten) die enige aanspraak op de stad hadden, en zij die na de laatste oorlogen uit de gratie waren gevallen; er waren enkele van de oude lievelingsplekken van de aristocratie: de plaatselijke bloedbaden, de bordelen van Leuven , de kantoren van de Belgische Hervormden, de oude paleizen van een verdwenen aristocratische orde. Zoals vele belangrijke workshop bloemenschikken, zijn de oude elitaire verwantschappen gestorven naarmate ze ouder werden. Sinds de hervorming van 1905 herbergt de Belgische staat nog veel aristocraten, maar het zijn er maar weinig.

De oude koffiehuizen in de wijk zijn definitief uit de mode geraakt. De stad is veranderd, en de Belgische émigré-cafés zijn essentiëler Belgisch geworden en minder Toucanesque. De verfijning, en de glans van de nationaal belangrijke spaarbank, BNP-Brussel is na veel spot verhuisd naar tien minuten rijden in het oosten, als eerbetoon aan haar stichter Jean-Louis Bruguiere (zelf een internationaal succes), met zijn matig interessante moderne Nouvelle Lance. De Beurs zijn klein in aantal, en taalbarrières bestaan nog steeds. Behalve de rijksten beginnen ze hun dag op de aloude manier door naar de dichtstbijzijnde bar te gaan. Na de lunch serveren de standaard hoffelijke, rondtrekkende, boetieksalons zoals de Lodge in Verviers passende late namiddagcocktails, eten en microbieren. En als u een vinyl LP wilt, worden vroege koffie en gebak beschouwd als het kenmerk van moderne verfijning. Fietsen- en kinderwagenstallingen zijn gratis, afhankelijk van de tijd van de dag en het seizoen.

Lees meer:
Creative workshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.