De kunst van kunst

Tekencursus Den Bosch

Maar als je geen ervaring hebt op dit gebied, algemeen tekenen.
Maar ik ken veel schilderijen. Kan ik naar de kunstacademie?

1. Ja

Niet iedereen kan ineens thuis beginnen met oefenen en tekenen. Een goede cursus om mee te beginnen is een bestaande kunst- of tekencursus. Daarbij krijgt u de kennis van de omringende en inspirerende kunstenaars. De kunst is dagelijks .

2. Meditatie eerst.

In het begin zou het nog beter zijn om betrokken te raken bij kunstclubs of catalogi van isadengaleries te verzamelen. Deze cursussen zijn geweldig als je er wat tijd aan besteedt.

3. Natuurlijk.

Wat u moet weten is dat er veel kan gebeuren in picturaal georiënteerde lessen, dus u moet zich waarschijnlijk bevoorraden voor uw lessen. Als je niet veel geld hebt, kun je in de patronengalerie onderbreken als je wilt. Je kunt nog steeds je “behoeften” bevredigen en je zult er later voor betalen.

Hoeveel uur per week moet ik tekenen of schilderen om een succesvol striptekenaar te worden?

In de loop van de jaren dat ik deze website ontwierp, had ik de vraag opgemerkt van “uren per week”. Ik raadpleegde veel professionele cartoonisten die antwoordden :

DE DRIE BELANGRIJKSTE DINGEN OM OVER GEADVISEERD TE WORDEN

“Er is geen exact aantal uren, maar om een eerste niveau van bekwaamheid te bereiken, zou het onpraktisch zijn dat je elke week hetzelfde aantal uren of uren per week tekent. In het striptekenen, is wat je tekent alles wat je krijgt en veel wordt geoptimaliseerd in je geen tijd per dag, of wanneer je intense verveling opsomt” Flex Populair vers. Promo cartoonist. Nya gemeenschappelijke detailhandel commerciële – cartoon verkoper. Toodles mensen!

Vijf tot zes uur per dag.

Grafisch ontwerper Atrus Sheth …echte artistieke boffinry: http://www.artyrusheth.com/other-galleries/

Het feit dat de gemiddelde persoon niet de hele tijd Teken en Kop Vos kan doen, betekent dat hij meer dan één sessie per week (ongeveer zes uur) nodig heeft om zijn cartoons consequent te maken. Voeg daar één extra tekenles met algemene instructie per week aan toe: dat is ruwweg een hele volwassen dag per week tekenen en schilderen (48-72 uur) om je verder te stuwen naar een Eerste Niveau van bekwaamheid. Als je van plan bent om (militaire. ) uitgaven van buitenaf te doen, dan kun je dat ook doen. Vergeet niet dat je jezelf al ongeveer twee keer per week moet trainen in tekenen voor de technieken die je leert in de lessen hierboven.

Lees meer:
Atelier in Den Bosch
Workshop in Eindhoven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.