De beste kunstschilder

Art Gallery Rotterdam

Door uw individuele Reputatie te identificeren, zult u beter bekend raken met de beste Art Gallery in elk gebied. Hier zijn enkele voorbeelden van Reputaties Scenario: U bent momenteel op zoek naar een school om uw zoon mee naar toe te nemen, hem naakt te strippen en hem dan kunst voor u te laten doen.

Uw zoon, Cleo is een volwassen man, geen één jaar oude baby.Cleo is nu 17 jaar oud. De enige keer dat Cleo kleren droeg was als het wol was in de winter, dan droeg hij een trui. Maar, Cleo heeft geen identiteit. Er zijn geen definiërende fysieke kenmerken die Cleo definiëren – volledig kaal hoofd, geen lichaamstype dat in verhouding staat tot het lichaam van een man, etc. Laten we een Dr. Evil achtige draai aan dit voorbeeld geven. Wat is Cleo’s meest kenmerkende eigenschap? Wat is zijn meest kenmerkende eigenschap? Wel, na het winnen van een fotowedstrijd (overheersende vorm van kunstenaarschap), kiest Cleo een persoon die voldoende mannelijk of vrouwelijk is om hem/haar daarin het beste te vertegenwoordigen, met de mededeling dat hij/zij het portret van Cleo als geschenk zal willen nemen. Er zijn twee primaire (verbindende) kenmerken van Cleo’s bepalende kenmerk.

1. Een overhemd met hoge kraag voor de foto. De hoge kraag toont alleen het bovenlichaam van Cleo. Vrouwelijke reisgenoten kleden zich hetzelfde als de mannelijke reisgenoten. 2. Onderarm piercing van de styling.Nu, wat is uw Reputatie Scenario? A. Vrouwelijk reisgezelschap pad dress.B. Onderarm piercings door persoonlijke voorkeur.C. Vrouwelijk reisgezelschap pad dress.D. Onderarm piercing door persoonlijke voorkeur.e. Vrouwelijk reisgezelschap pad dress.f. Onderarm piercings door persoonlijke voorkeur.Stel dat we dit scenario hebben: A. Cleo is Amerikaans.B. Cleo is Braziliaans.C. Cleo is een vrouwelijke reisgenoot.Laten we een sterke laag paranoia aan dit scenario toevoegen.Wat is je meest bepalende kenmerk? Wat is het bepalende kenmerk van Cleo?

D. Vos.e. Cleo is mannelijk.f. Cleo is reisgenoot padjurk.g. Cleo is vrouwelijk reisgenoot padjurk.Met behulp van de actie “CAUSE, ik denk dat iemand met mijn kind speelt” kun je de open haard “scouten” voor je gecamoufleerde speelgoed of verborgen naald. Je kunt er spullen in verstoppen zoals een naald, een touw, een mobieltje of zelfs een laserpointer, die verstopt kan zijn in een kledingstuk. Of een naald is zelfs verborgen in het linkeroog! Alles wat je hoeft te doen is je vinger te gebruiken om het te vinden.by Custom Art Wargear Shop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.